Personvern

Siste revisjon: 15. august 2017

1. Nettbasert behandling av personopplysninger

Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev, benytte del- og tipstjenesten osv. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Christoffer Berge Pedersen Riis er TreningForTravle.no sin totalleverandør for utvikling, drift og vedlikehold av nettstedet. Leverandøren benytter underleverandører til å utføre databehandleroppgaver: Subsys (drift av nettstedet) og WordPress (CMS med tredjeparts innstikk/moduler).

Profil

Ikke logg inn eller registrer deg på TreningForTravle.no hvis du er på et åpent nettverk eller et nettverk som ikke er kryptert, på grunn av at nettsiden ikke er kryptert.

Webanalyse

TreningForTravle.no samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på treningfortravle.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker for å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted. Det utleveres ikke informasjon fra Google Analytics til andre aktører uten samtykke fra oss. Hittil har vi tillatt MailChimp å kommunisere med Google Analytics med formål å forbedre våre nyhetsbrev.

Det er ikke mulig for oss å spore din bruk av nettstedet tilbake til deg som enkeltperson. Google Analytics gjør ikke IP-adresser tilgjengelige for oss.

Google Analytics lagrer og bruker informasjonskapsler for å skille mellom besøkende og forskjellige økter og for å lagre trafikk-kilder eller kampanjer.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside, slik som treningfortravle.no. Du kan velge å blokkere disse eller deaktivere informasjonskapsler i din nettleser, men mye funksjonalitet og tilpassing på nettsiden vil da forsvinne.

Følgende nettsider har informasjonskapsler lagret på trenignfortravle.no:

  • disqus.com
  • gravatar.com
  • wordpress (vårt CMS)
  • scorecardresearch.com

Søk

TreningForTravle lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter med Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Det er bare søkeordet som lagres og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

Lenker

På TreningForTravle.no finnes det linker som kan føre deg videre til nettsteder som er utenfor TreningForTravle.no sin kontroll. Vi gjør oppmerksom på at disse nettstedene kan operere med andre regler for personvern på nett enn de som er oppgitt her.

Data

Informasjon du fyller ut i ulike skjemaer blir behandlet etter personopplysningsloven og vil ikke benyttes til andre formål enn de du ønsket. Denne informasjonen vil ikke bli solgt eller distribuert videre.

Logger

Mistenkelig aktivitet og aksessinformasjon kan bli lagret for sikkerhetsformål. Bevis på angrep og annen ondsinnet aktivitet vil om nødvendig bli utlevert til rettsapparatet for etterforskning.

Nyhetsbrev

Du kan abonnere på nyhetsbrev slik at du mottar e-post fra oss når vi publiserer ny informasjon på treningfortravle.no. For at vi skal sende e-post til riktig abonnent, må du registrere navn og e-postadresse. Disse opplysningene lagres i vår profil hos MailChimp og deles ikke med andre.

2. E-post

Christoffer Berge Pedersen Riis er kontaktansvarlig og ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle.

E-post adresser betraktes som konfidensiell informasjon og vil ikke bli solgt eller distribuert til andre uten samtykke fra deg. Vi sender ikke ut spam, men nyhetsbrevene våre kan inneholde reklame.

Det sendes ikke sensitive personopplysninger med e-post. Mottatte e-post som inneholder sensitive opplysninger skal ikke distribueres videre, og tas ut av e-postsystemet.

Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.